Bild från helgen

Så här såg jag ut i fredags eftermiddag - som alla ser har jag mycket jobb kvar innan jag är framme. Men jag är glad att mitt sambofett snart är helt borta. Känns som jag har ett ganska bra utgångsläge för hösten - då det ska fokuseras på att bygga muskler (utan att för den sakens skull dra på mig en massa fett).

Kommentarer
Postat av: Figgan

Jag håller med dig! Jag tror jag skulle missa Mister Right med då jag inte är över min föregående kärlek.

7 månader har gått och jag är inte ens på bättrings väg. Det går i perioder, vissa veckor är det skit jobbigt och vissa är mycket bättre. Just desa dagarna när jag varit sjuk har varit väldigt bra så nu försöker jag bara gå vidare. Även om jag inte kan göra det helhjärtat.

Men jag försöker passa på när jag mår ändå helt okej i psyket.

Men än så länge finns det fortfarande bara en enda för mitt hjärta och det är han ...



Hoppas det löser sig för dig snart!

2009-09-08 @ 22:28:46
URL: http://www.metrobloggen.se/sophiefigoni
Postat av: Grapefruitboy

Vi verkar vara i samma läge - vilket både är tragiskt (jag tror mig veta hur ont du har) och ganska fint (för i varje fall jag känner mig inte riktigt lika ensam, speciellt när jag kan läsa om dig och dina känslor på din blogg).

Jag dras ständigt mellan att gå vidare med livet och att vänta och hoppas att kanske kanske blir det hon och jag igen. Slutsatsen jag allt oftare kommer till är att jag måste gå vidare med mitt liv och jobba för min egen framtid och lycka. Men, ibland är jag rädd för att bli lycklig på egen hand eller med någon annan - så jävla knäppt, men så är det.

2009-09-08 @ 22:48:47
URL: http://grapefruitboy.blogg.se/
Postat av: Figgan

Jaha, du känner Linda Byström och Sofie Sundberg. Antar det var så du hittade min blogg då :P

2009-09-09 @ 15:09:34
URL: http://www.metrobloggen.se/sophiefigoni
Postat av: Grapefruitboy

Känner är ett för starkt ord, men jag gillar deras bloggar väldigt mycket. Precis som du, verkar både Linda och Sofie, leva i verkligheten och inte någon dumdum låtsatsvärld som väldigt många andra bloggare gör.

2009-09-09 @ 16:00:15
URL: http://grapefruitboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0